Machinekamer van vrachtschip bij de Dordtse Kil bij ‘s-Gravendeel vol rook

1304
Foto Pascal Kerpel

‘s-Gravendeel – Donderdagmiddag kwam er bij de brandweer een melding binnen van een mogelijke brand op een vrachtschip. De hulpdiensten kwamen in groten getale.

Het schip, de Laetitia, begaf zich op het water bij de Dordtsche Kil, toen er ineens rook uit de machinekamer kwam. De hulpdiensten werden in kennis gesteld en de boot werd door Rijkswaterstaat naar de kant begeleid

Op de kade wachtten brandweerlieden het schip op. Eenmaal aangemeerd heeft de brandweer het schip doorzocht, maar geen brand kunnen vinden. Na een tijdje heeft de brandweer het schip weer verlaten. De oorzaak van de rook is onbekend.

Foto’s: Pascal Kerpel

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.