Quad te water in Oud-Beijerland, bestuurder gevlucht

Pascal Kerpel
1 Min Read
Foto Kerpel Fotografie

OUD-BEIJERLAND – Zondagavond 2 januari is rond 21.40 een quad te water geraakt aan de Zinkweg. Na het ongeval was de bestuurder gevlucht.

De quad is door een hek van de dijk gereden en vervolgens in de sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder is uit het slootje geklommen en is er toen vandoor gegaan. Toen de politie ter plekke kwam troffen ze een quad aan die met draaiende motor in de sloot lag. Achterop de quad lag een tas vol met alchohol.

Enkele momenten later is er op de Vuurbaken een verdachte staande gehouden. Deze man liep met een helm in zijn hand en zat onder de modder. Deze persoon was niet in het bezit van een rijbewijs. De politie neemt de zaak verder in onderzoek.

Foto’s: Kerpefotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel