Voetganger zwaargewond na aanrijding auto in de Boompjesstraat in Strijen

0
5339
Foto Pascal Kerpel

Strijen- Maandagavond rond 19.15 werden de hulpdiensten opgeroepen wegens een ongeval aan de Boompjesstraat in Strijen.

Een autobestuurder verloor door onbekende reden de macht over het stuur. Volgens ooggetuigen kwam de auto met behoorlijke snelheid aanrijden en vloog uit de bocht. Reed daarbij door bosjes en schampte de tandartspraktijk van Tandarts Korver. Vervolgens reed de auto een stuk over het trottoir en raakte daar een voetganger.

De voetganger kwam door de klap zwaargewond op het wegdek terecht. Meerdere hulpdiensten, waaronder het mobiel medisch team, spoedden zich naar Strijen. Zowel de bestuurder als de voetganger zijn behandeld door het ambulancepersoneel. Wegens de ernst van de verwondingen van de voetganger moest zij mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Pascal Kerpel 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.