Binnenbans en Van der Waalstraat Mijnsheerenland afgesloten voor verkeer

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Werk in uitvoeringMIJNSHEERENLAND – Vanaf maandag 17 augustus tot en met begin oktober worden de Binnenbans en de Van der Waalstraat in Mijnsheerenland afgesloten voor het doorgaande verkeer. In verband met de realisatie van plan Dorpshart Mijnsheerenland start de aannemer in deze periode met de herinrichting van deze straten. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

De straten worden verbreed en geschikt gemaakt voor het bevoorradingsverkeer van de nieuwe supermarkt. Verder wordt er een hemelwaterriool aangelegd en worden er parkeerplaatsen gerealiseerd.

De ontwikkeling van Dorpshart Mijnsheerenland is volop in uitvoering. In deze fase ontstaat op sommige plekken overlast voor de inwoners van het dorp. Dit kunnen we helaas niet voorkomen. We doen uiteraard ons best om dit zoveel als mogelijk te beperken door u tijdig en zo volledig mogelijk te informeren.

Volg de voortgang

Op de aparte pagina Dorpshart Mijnsheerenland kunt alle berichtgeving en achtergrondinformatie met betrekking tot het nieuwe dorpshart terugvinden. Ook kunt u de voortgang volgen via het twitteraccount @Dorpshart_MHL.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.