MJ Report op pad in Heinenoord voor een workshop Palingroken bij Dirk Preesman

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Dirk-Preesman-Paling-roken3-MJ-ReportHEINENOORD – MJ Report werd uitgenodigd door Dirk Preesman, zijn vrouw Sijmie en Jan om te komen leren paling roken. Dat wilden we wel. We leren de fijne kneepjes van het vak, maar na deze middag begrijpen we wel dat je niet maar zómaar ff een palinkie rookt. Daar moet je wel echt verstand van hebben.

Wij hadden geluk! Dirk heeft er verstand van en daardoor hebben we vreselijk lekkere palingen gerookt én geproefd. Dirk heeft onlangs de eerste prijs gewonnen in de wedstrijd paling roken in Zeeland. Van de 24 deelnemers was de paling van Dirk het allerbeste. Wij hadden dus het neusje van de.. paling te pakken!

Wilt u na het zien van de film paling bestellen, stuur dan een mail naar [email protected] , de vrouw van Dirk neemt dan contact met u op. U kunt ook even bellen met telefoonnummer 06-30362818 LET OP : het is geen winkel, u kunt alleen paling krijgen als u bestelt en afhalen in overleg.

Bekijk ook de foto’s van deze gezellige dag!

Lokale televisie Hoeksche Waard

Logo-MJ-Report1400-1024x263

De bekende gezichten van TV Hoeksche Waard, Mirjam en Jeroen presenteren MJ Report.

Onder de naam MJReport gaan zij kris kras door de Hoeksche Waard. De gezelligheid spat van het scherm. Het energieke presentatie duo kan overal in de Hoeksche Waard opduiken! MJreport is het wekelijkse televisieprogramma van Mirjam en Jeroen op TV Hoeksche Waard.  Daarnaast zijn alle programma’s terug te zien op FacebookTwitter, de website www.mjreport.nl en op het YouTube kanaal.

MJReport met Mirjam en Jeroen.

U ontvangt TV Hoeksche Waard via:

• UPC/Ziggo kabel. In de HELE Hoeksche Waard analoog op kanaal 67 en via digitale kabel-tv (zonder mediabox, uw tv instellen).
• Met een mediabox of Horizon vindt u de uitzendingen op kanaal 36.
• Gebruikt u een CI+ module, dan zit TVHW op kanaal 328.
• KPN Interactieve TV, XS4All, Telfort en andere KPN aanbieders via kanaal 642.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren