Jaarmarkt Mijnsheerenland wederom met hardloopwedstrijd voor het goede doel

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Schermafbeelding 2015-09-09 om 18.27.26MIJNSHEERENLAND – In het centrum van Mijnsheerenland is op zaterdag 19 september volgens traditie weer de Jaarmarkt Mijnsheerenland. Dit regionale feest heeft onder het thema “Ontmoeten & Begroeten” ruim 85 activiteiten op het programma waarmee de Hoekschewaarders optimaal vermaakt worden.

Na de eerdere succesvolle edities zijn er dit jaar weer ‘nieuwe’ elementen aan de dag toegevoegd. Zo is er dit jaar voor het tweede keer een Jaarmarktloop voor het goede doel. Daarnaast lopen er over het gehele terein in de middag artiesten die voor de nodige entertainment zorgen: Duo Van Dansewinkel met hun kliko en treden verschillende keren op.

Daarnaast is er een vrijmarkt, rondrit met een historische tractor met wagen, het Rad van Avontuur, rondleiding door de Laurentius kerk, Ki Aikido demonstraties door Stichting Randori, paardrijden, een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen (zie website), horecaplein, jeugdspelen, demonstraties & workshops, natuurlijk veel standhouders met leuke en voordelige koopjes en nog vele andere activiteiten.

De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een ‘HAPPY HOUR’ op het horecaplein. Meer informatie, zoals het programma, de kleurplaat, foto’s etc is terug te vinden op www.jaarmarktmijnsheerenland.nl en op Facebook: https://www.facebook.com/marktmijnsheerenland

Tijdens deze editie van de Jaarmarkt Mijnsheerenland kunt u dus deelnemen aan een gezellige prestatieloop van 5 kilometer. Het startschot klinkt om 14:00 uur en je vertrekt vanaf de Jaarmarkt zelf. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Roparun. Zet jij ook een mooie prestatie neer tijdens deze tweede editie van de Jaarmarktrun Mijnsheerenland? Je kunt je aanmelden door je gegevens te e-mailen naar [email protected]. Je kunt je tijdens de Jaarmarkt ook nog inschrijven bij de kraam van Roparun Team 92. De eerder aangekondigde Kidsrun (800 mtr) is komen te vervallen.

Een deel van de standhouders zal ook bestaan uit mensen met een bijzondere hobby, vrijwilligersorganisaties en (sport)verenigingen. Dit, in combinatie met de commerciele bedrijven, ontstaat er een aansprekende mix van activiteiten. De organisatie zegt ” Wij zijn trots dat het dit jaar weer is gelukt om een aantrekkelijke mix van deelnemers binnen te halen en te zorgen voor sportieve activiteiten gecombineerd met ruimte voor onspanning. Hierdoor is het voor alle Hoeksche Waarders een feest om hier naar toe te komen”.

Daarnaast wordt het evenement door het bedrijfsleven enthousiast ondersteund, bijvoorbeeld door hoofdsponsors zoals Fintessa Vermogensbeheer, Mindbench Active


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.