Oriëntatieavond voor jongeren in het Rabobank kantoor te Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

_LEN7963HEINENOORD – Op woensdag 30 september organiseert de jongerenraad van Rabobank Het Haringvliet een oriëntatieavond voor jongeren in het Rabobankkantoor te Heinenoord. Tijdens deze zijn er diverse workshops over studiekeuze, solliciteren, ondernemen, beleggen en het kopen van een huis En een een lezing van judoka Edith Bosch.

Je zit nu in een levensfase vol met nieuwe uitdagingen. Misschien sta je binnenkort wel voor een belangrijke keuze: je studierichting. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al klaar bent met studeren en wilt solliciteren naar die ene droombaan. Of ga je een eigen onderneming starten? De tijd van studeren en werken is meestal ook het moment om op jezelf te gaan wonen dus misschien heb je wel allerlei vragen over het kopen van een eigen huis.

Op deze website kun je je aanmelden voor deze oriëntatieavond. Geef op de pagina sessies aan bij welke workshops jij graag aanwezig wilt zijn. We zien je graag 30 september!

Foto: Editbosch.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren