Workshop Omgaan met Stress

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

stress-relaxNumansdorpMinstens één op de tien bezoeken aan de huisarts heeft te maken met stressklachten. Bijvoorbeeld door een constant te hoge werkdruk, problemen op het werk, of spanningen thuis. Er moet ook ruimte voor ontspanning zijn. Als stress lang aanhoudt is dat ongezond. Leer in de bibliotheek omgaan met Stress.

Wanneer we teveel stress ervaren ontwikkelen we allerlei klachten. Wie daar niet naar luistert, loopt over en kan gezondheidsproblemen krijgen. Trek op tijd aan de rem. Leer omgaan met stress.

Deze workshop wordt gegeven door Anita Limburg. Als docente heeft zij jarenlang ervaring met educatie voor volwassenen. Als geen ander is zij in staat om tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek de boodschap “leer omgaan met Stress“ over te brengen.

Deze avond is in het kader van Raad & Daad. Een serie maandelijkse lezingen in de Bibliotheek over gezondheid in de Hoeksche Waard: gezondheidspreventie en zelfzorg. Iedere maand wordt een aspect van gezondheid, preventie en zelfzorg besproken tijdens een bijeenkomst.

De workshop omgaan met stress is op donderdag 8 oktober in de bibliotheek in Numansdorp.

  • Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur.
  • Toegang is € 5,00 ( € 2,50 korting voor leden).
  • Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.