Bericht van medeleven tragische gebeurtenis in Dordrecht van inwoner Heinenoord

0
2367

imageBinnenmaas – Woensdagochtend 21 oktober is bij de gemeente Binnenmaas het nieuws bereikt dat op dinsdag 20 oktober in een woning in Dordrecht een tragische gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Hierbij is een 4-jarig jongetje uit Heinenoord om het leven gekomen.

Burgemeester André Borgdorff: ‘Evenals veel buurt- en dorpsgenoten ben ik diep geschokt door dit voorval. Het is een dramatische gebeurtenis die de samenleving in Heinenoord en gemeente Binnenmaas diep treft. Ons medeleven gaat uit naar de naasten, we wensen hen veel sterkte toe. Waar nodig zullen we ondersteuning bieden. Het is een onvoorstelbaar verdriet dat deze familie moet verwerken en daarom mijn verzoek aan de media om de privacy van deze familie te eerbiedigen.’

Vandaag is er overleg geweest met politie, justitie en jeugdzorginstantie. Over de lopende onderzoeken kan de gemeente geen mededelingen doen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.