Gelijkspel voor Strijen tegen DCV

0
243

DSC_4683STRIJEN – In de aanvangsfase had de Strijense PG Security Systems equipe de handen vol aan DCV dat in de 3e minuut al in het zadel geholpen werd toen Tim van Diejie een verdedigingsfout afstrafte en keeper Yordi Godijn versloeg.

Na het eerste kwartier kwam Strijen langzaam onder de Krimpense druk uit en stelde Rolf de Man met een afgemeten voorzet Karam Bensedjed in staat beheerst keeper Jesper Stijnman de gang naar het net te laten maken. In de 28e minuut was Karam Bensedjed dichtbij zijn 2e treffer, maar keeper Stijnman redde knap, evenals op een harde schuiver van Chelly Martina.

Na de rust zakte het spelpeil aanzienlijk en steeg het aantal uitgedeelde gele kaarten; Karam Bensedjed ontving in de 75e minuut zelfs zijn 2e en mocht voortijdig gaan douchen. Toch kreeg Strijen een uitgelezen kans op de winnende treffer toen Rolf de Man goed doorzette en de bal panklaar legde voor Gary Molenaars, die de bal echter hard en hoog over het vijandelijke doel joeg. Vlak voor tijd moest keeper Yordi Godijn nog gestrekt naar de hoek om een inzet van Tim Diejie onschadelijk te maken.

Zaterdag a.s. speelt Strijen wederom thuis tegen Spirit uit Ouderkerk aan de IJssel. Beide ploegen staan met 10 punten uit 7 wedstrijden op een gedeelde 5e plaats. Voor de KNVB Beker speelt Strijen 1 op dinsdagavond 27 oktober tevens ook thuis tegen Quick 2.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.