Free family lifestyle binnen- en buitenevent: Fit & Fun Fair in Oud Beijerland

225

Opmaak_facebook (1)Zaterdag 10 mei a.s. wordt er op de Stougjesdijk 290 in Oud Beijerland een Fit & Fun Fair (10.00 – 16.30 uur) georganiseerd. Een free family lifestyle binnen- en buitenevent voor alle leeftijden..

Initiatiefneemster is Marjanne Groeneweg die haar vitaalcoachingspraktijk heeft in het verzamelgebouw PlanZet dat gevestigd is op de Stougjesdijk 290 in Oud Beijerland. Marjanne geeft aan dat ze de organisatie verzorgt samen met ‘’& Friends”. Een samen-werkingsverband tussen de ondernemers van PlanZet en diverse gastondernemers en verenigingen uit de Hoeksche Waard..

‘We gaan er een hele gezellige familiedag van maken met veel demonstraties, workshops, veel te zien en te doen, te kopen en te ervaren met nadruk op LEUK en LIFESTYLE. Een kleine greep van de activiteiten zullen zijn: Fashion Flair modellenwedstrijd voor vrouwen vanaf 12 – 30 jaar inclusief catwalk modeshow; diverse verenigingen en ondernemers geven binnen en buiten demonstraties en (creatieve en coachings-) workshops door en voor groot en klein; diverse podium-optredens met o.a. zang, dans en catwalkshow zelfgemaakte kleding; gratis fotoshoots (binnen); div. kinderactiviteiten; o.a. catering door het Roparunteam 186ABS; gratis loting met leuke prijsjes te winnen van deelnemers aan de fair en natuurlijk ook kramen met leuke, lekkere lifestyleprodukten en -diensten.. Kortom een dag vol met spektakel en voor iedereen wat wils. Toegang is gratis. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om zaterdag 10 mei gezellig bij ons langs te komen en onze gast te zijn. Graag tot ziens bij ons op de Stougjesdijk 290 (gebouw en terrein PlanZet)..’

Wilt u ook als gastondernemer/vereniging deelnemen aan deze leuke dag? Neem dan kontakt op via [email protected] voor de mogelijkheden..

Voor meer informatie en deelname aan de Fashion Flair modellenwedstrijd, zie heleenschrijvershof.nl/fashion-flair-wedstrijd..


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.