‘T Laatste Rondje voor Feest DJ Rene van Dalen, Geen openbare optredens meer vanaf 2024

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Na 30 jaar dé feest dj van de Hoeksche Waard en omstreken te zijn geweest, heeft René van Dalen besloten een stapje terug te doen. Per 2024 stopt René met de openbare feesten. Evenementenorganisatie PUTTERSHOEK aan de MAAS wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 23 december 2023 organiseren ze het laatste openbare feest vóór en mét DJ René.

De avond zal een typische René-van-Dalen-avond worden. Een feest der herkenning met alle hits en de handjes in de lucht. Een gevulde avond met René’s eigen favoriete DJ en een gastartiest. René gaat de avond zelf afsluiten. ‘’Ik voel mij heel vereerd en ben zeer dankbaar dat Puttershoek aan de Maas dit voor mij wil organiseren. Het is fijn om de eregast van dit feest te zijn, maar nog fijner om deze avond zelf knallend af te gaan sluiten.’’

Het feest vindt zaterdag 23 december 2023 plaats in Kees Verkerkhal in Puttershoek. De deuren openen om 21.00 uur. Kaarten zijn €17,50 en te koop via www.puttershoekaandemaas.nl (toegangsleeftijd is 18+).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.