Handletteren in de bibliotheek van Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De bibliotheek in Strijen

Hoeksche Waard – Handletteren is het tekenen van letters. Het lijkt een beetje op kalligrafie, maar bij handletteren worden de letters getekend. Kalligraferen gaat in één keer met speciale pen. Handletteren kan eigenlijk met van alles. Hoewel het aangeraden wordt om het met een speciale pen te doen. Tips en tricks op 13 december 2023 november in de bibliotheek in Strijen.  

Handletteren en creatief schrijven zie je tegenwoordig overal. Met deze workshop leer de beginselen om mooie handlettertekeningen te maken. Er zijn enorm veel soorten stijlen en manieren van lettering, waarin je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Wie het een beetje onder de knie heeft kan er allerlei leuke dingen mee doen, denk aan het maken van ansichtkaarten of een canvas voor aan de muur.

Zin in deze creatieve activiteit? Kom dan op woensdagochtend 13 december van 10 tot 12 uur naar de bibliotheek in Strijen en leer handletteren. Workshop handletteren | Toegang gratis | 13 december van 10 uur tot 12 uur | Bibliotheek Strijen | Stockholmplein 6 | Strijen | Aanmelden via debhw.nl/agenda of mondeling bij de balie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.