Wmo-vragen? Neem contact op met het Wmo Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

samen-meer-hoeksche-waardHOEKSCHE WAARD – De vijf Wmo-loketten in de Hoeksche Waard zijn samen gegaan tot Wmo Hoeksche Waard. Voor vragen over hulp vanuit de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo) kunt u de medewerkers maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur bereiken op telefoonnummer 088-647 19 20 of per mail naar [email protected]. Ook voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het bovenstaande telefoonnummer of e-mailadres. 

Zelfstandig leven en meedoen

Iedereen in Nederland moet zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en mee kunnen doen in de samenleving. Soms is daar hulp bij nodig. Bijvoorbeeld door een beperking, ouderdom, een handicap, ziekte of psychische problemen. Gelukkig zijn er vaak familieleden, buren of vrienden die een handje willen helpen. Ook zijn er diverse organisaties binnen de regio Hoeksche Waard die diensten aanbieden. Denk hierbij aan een klussendienst of boodschappen-, maaltijden- of vervoerservice. En er zijn welzijns-, vrijwilligers- en kerkelijke organisaties die een oplossing kunnen bieden. 

Wmo Hoeksche Waard

Is de ondersteuning die u in uw omgeving kunt vinden niet voldoende? Dan kunt u terecht bij Wmo Hoeksche Waard. Deze organisatie regelt voor de inwoners in de Hoeksche Waard de maatwerkvoorzieningen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Voorbeelden van die maatwerkvoorzieningen zijn: 

  •  woonvoorzieningen en woningen aanpassingen; 
  •  vervoersvoorzieningen; 
  •  rolstoelen; 
  •  begeleiding en 
  •  huishoudelijke ondersteuning. 

Contact

Voor vragen over hulp vanuit de Wmo of het maken van een afspraak met een Wmo-consulent kunt u telefonisch of per mail terecht bij het Wmo Hoeksche Waard. Onze medewerkers zijn maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur te bereiken op nummer 088-647 19 20 of per mail naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren