Man in Oud-Beijerland is Rijbewijs kwijt na aanrijding en 3x toegestane hoeveelheid alcohol

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2015-10-25 om 17.02.53OUD-BEIJERLAND – Aan het einde van zaterdagmiddag 24 oktober waren twee agenten van de Politie in Oud-Beijerland getuige van een verkeersongeval.

Op de Scheepmakershaven kwam een personenauto achter een 16-jarige jongen op een skateboard te rijden. Kennelijk was de automobilist van mening dat de skater maar plaats voor hem moest maken en claxonneerde.Direct daarna botste hij met zijn auto tegen de jongen aan, die daardoor ten val kwam. Hierna reed de bestuurder door zonder zich om andere partij, die licht gewond raakte,j te bekommeren.

De politie kon de auto een enkele straat verderop aan de kant krijgen. De man verklaarde dat hij alleen maar last had van andere weggebruikers.De aangehouden autobestuurder blies in het bureau 650 uG/l, dus bijna 3x de toegestane hoeveelheid alcohol. In verband met het veroorzaken van een ongeval, hierna doorrijden en het alcoholgebruik werd het rijbewijs ingevorderd.

Omdat alcohol en rijden al eerder voorgevallen was, zal justitie zijn rijbewijs ongeldig verklaren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren