Klaaswaalse judoka’s pakken podiumplaatsen.

0
430

IMG_0260Nieuwerkerk aan den IJssel – Tijdens het druk bezochte 14e Trollentoernooi van Judovereniging Geisha deden judoka’s van Randori uit Klaaswaal mee. En niet onverdienstelijk want zij behaalden aardig wat podium plaatsen. Het bijzondere is dat het voor de meeste judoka’s de eerste keer was dat zij meededen aan een toernooi.

Natuurlijk waren de kinderen enigszins gespannen. Gelukkig zaten de ouders als toeschouwer aan de kant voor de nodige support. De judoleraar was aanwezig om hen te coachen. Zodra de wedstrijden startte maakte de gespannenheid plaats voor enthousiaste en gedreven inzet. Dit zorgde voor mooie resultaten.

Nu is een podiumplaats natuurlijk erg leuk. Het leukste was echter dat de vaak al jonge kinderen hebben laten zien dat zij zich ontwikkelen en in staat zijn om ook spannende momenten te overwinnen. Daarom is judo niet alleen voor het fysiek goed. Juist ook voor de mentale ondersteuning. De Klaaswaalse judo club is hier goed mee bezig om kinderen in alle opzichten te ondersteunen bij de groei die zij doormaken. Soms ook even een zetje in de goede richting geven.

Elke donderdag genieten de kinderen dan ook met veel plezier en enthousiasme van het judo tijdens de lessen. As donderdag mogen zij allen een vriendje meenemen en kunnen zij hun gewonnen prijzen laten zien.

Wil ook jij groter groeien bij Randori? Bezoek onze comfortabele dojo in Klaaswaal en doe eens mee. Bekijk voor meer info http://stichting.randori.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.