Panco Chung winnaar Tavenu Tafeltennis toernooi na thriller

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

ttavenunumansdorpNumansdorp – De elfde editie van het Tavenu toernooi, mede mogelijk gemaakt door Van Rennes Elektro- & Installatietechniek, Happy Wok Numansdorp en Lems & Lems administratie & belastingadviesbureau is afgelopen zaterdag 7 november gewonnen door Panco Chung van tafeltennisvereniging Pingwins uit Den Haag.

In de finale wist hij Carlo Resoort van Tavenu uit Numansdorp te verslaan in na een zinderende wedstrijd waarin de vijfde en laatste game beslissend was. De 3e plaats werd in de wacht gesleept door Wim van Eeren van Tavenu die te sterk was voor Wim Bloemer van Die Meede.

Het deelnemersveld bestond uit 94 tafeltennissers van hoofdklasse tot en met 7e klasse en recreanten uit de regio Rotterdam, de Zuid-Hollandse eilanden en Zeeland.

Tijdens de toernooidag zijn activiteiten georganiseerd waarvan de opbrengst ten gunste is gekomen van Stichting de Regenboogboom.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren