Intentieverklaring School op SEEF in Cromstrijen ondertekend

95

IMG_0327 kopieCROMSTRIJEN – De basisscholen in Cromstrijen die het School op SEEF-label gaan halen of al hebben gehaald (OBS de Takkenbosse en CBS de Bron), ondertekenden samen met de gemeente op woensdag 5 november een intentieverklaring. Hierin leggen zij vast wat de school en de gemeente de komende drie jaar gaan doen om te blijven voldoen aan de kwaliteitseisen van School op SEEF.

Het verkeerseducatieprogramma SCHOOL op SEEF streeft naar duurzame, planmatige en hoogwaardige verkeerseducatie op alle basisscholen in Zuid-Holland. Uitgangspunt daarbij is een veilige, maar vooral ook zelfstandige deelname van kinderen in het verkeer.

Scholen die structureel theoretische en praktische verkeerseducatie aanbieden in een structurele en planmatige organisatie, hierover structureel met ouders communiceren en in overleg met de gemeente samenwerken aan een veilige schoolomgeving en schoolhuisroutes kunnen het verkeersveiligheidslabel krijgen. Met het verkeersveiligheidslabel mogen scholen zich een Verkeersveilige school noemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.