Werkzaamheden in het centrum van Klaaswaal

240

Werk in uitvoeringKLAASWAAL – Op dit moment voert de firma Marconi-Oranje graafwerkzaamheden uit in de Vlietstraat, Beatrixstraat, Marijkestraat, Claes Danckaertzstraat, Sportlaan en Hoflaan in Klaaswaal. De werkzaamheden zijn uiterlijk begin december klaar. Bij de oplevering vindt een controle plaats van het straatwerk.

Daarnaast startte Marconi-Oranje op 10 november met graafwerkzaamheden in de Oud-Cromstrijensedijk OZ, Oud-Cromstrijensedijk WZ, Botjesstraat, Molendijk en de Parallelweg (allemaal gesitueerd rondom de kruising Schans). Deze werkzaamheden worden uiterlijk voor de kerstvakantie afgerond.

De graafwerkzaamheden zijn noodzakelijk, omdat er momenteel veel storingen zijn. Daarom worden de kabels en leidingen nu vervangen. Het verkeer wordt omgeleid met behulp van omleidingsborden en verkeersregelaars.

Afsluiting Molendijk in Klaaswaal

Op zaterdag 15 november wordt de Molendijk (ten hoogte van huisnummer 3) afgesloten in verband met graafwerkzaamheden. De afsluiting vindt plaats van 7.00 tot 16.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.