Huldiging voor Nederlands kampioen inlineskate Louis Hollaar uit Numansdorp

0
714

15-juni-2015-001NUMANSDORP – Met twee gouden en één zilveren medaille om de hals nam Louis Hollaar de felicitatie van wethouder Pieter Paans in ontvangst. De Numansdorper werd door de wethouder in het zonnetje gezet voor zijn sportieve prestaties op het NK inlineskate in Purmerend van eind mei.

Louis nam deel aan het NK inlineskate voor kadetten, junioren A en B en senioren. Ondanks het slechte weer zette Louis een mooie prestatie neer met twee keer goud en één keer zilver.

Wethouder Pieter Paans feliciteerde Louis met zijn sportieve prestatie. “Het is toch uniek dat wij zo’n talent in Numansdorp hebben. Wie weet waar zijn sportcarrière hem nog brengt. De titel Nederlands kampioen staat nu op zijn naam!”

Vanavond start Louis met zijn trainingskamp in Groningen. Hij bereidt zich nu volop voor op het EK in Worgi in Oostenrijk dat plaatsvindt van 19 tot en met 26 juli 2015.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.