Koninklijke onderscheiding voor de heer Van der Ree uit Numansdorp

315

IMG_0614NUMANSDORP – Op donderdag 13 november 2014 ontving de heer Van der Ree (Cornelis, 80 jaar) uit handen van burgemeester Jan Luteijn een Koninklijke Onderscheiding. Gezien zijn lokale maatschappelijke betrokkenheid is de heer Bos benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Van der Ree ontvangt de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de zorginstelling Alerimus, locatie De Buitensluis. Daar is hij bezorger van tafeltje-dek-je maaltijden en verricht hij diverse kluswerkzaamheden. Dit doet hij sinds 1999. Daarnaast was hij van 1969-1974 voorzitter van de afdeling Zuid-Hollandse Eilanden van de voormalige werkgeversorganisatie NOB Wegtransport. Ook is hij sinds 2006 lid van het stembureau van de gemeente Cromstrijen.

Volle tevredenheid | “Met groot genoegen is hij wekelijks ingeroosterd vanuit De Buitensluis. Hij is met ruim 30 maaltijden verantwoordelijk voor de route binnen het dorp. Hij is steeds bereid om een rit over te nemen en bezorgt de maaltijden tot volle tevredenheid”, aldus burgemeester Jan Luteijn.
Volgens de burgemeester is menig kast door hem hier in De Buitensluis in elkaar gezet. “Hij woont in het appartementencomplex waar heel wat inwoners uit het appartementencomplex een beroep op hem doen. Dit doen ze nooit tevergeefs.”

De uitreiking van de onderscheiding gebeurde tijdens de vrijwilligersavond van de locatie De Buitensluis van de zorginstelling Alerimus.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.