Musical Award winnares Brigitte Heitzer op MaartConcert 2015 in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
635592546234107880NUMANSDORPVoor de viering van 200 jaar Koninkrijk vorig jaar tijdens een groot evenement in Maastricht was zij uitgenodigd op te treden voor onze Koning en Koningin, maar ook voor het koninklijk paar van België en groothertogelijk paar van Luxemburg. Dit jaar won Brigitte Heitzer voor haar rol in “Putting it Together” de prestigieuze Musical Award, na daarvoor reeds 2 maal eerder genomineerd te zijn geweest. Optreden samen met Prinses Juliana kan aan haar lijst worden toegevoegd, Brigitte Heitzer is namelijk de “special guest” van PJ’s 36ste MaartConcert.

Brigitte speelde in “Beauty & the Beast”, waarin ze veelvuldig de rol van Belle op zich nam en in de Nederlandse versie van “Tarzan”, wederom als understudy van de vrouwelijke hoofdrol, Jane. Beide rollen als understudy voor Chantal Janzen.

In 2007 speelde Brigitte de rol van Evita in de gelijknamige musical na het winnen van het AVRO programma “Op zoek naar Evita” . De jaren daarna speelde ze o.a. in de musicals “All Shook Up/Love Me Tender”, “Petticoat” en in de nieuwe versie van “Miss Saigon” als Ellen, waarin ze als eerste een totaal nieuw gecomponeerd nummer voor de rol ten gehore bracht.

Het harmonieorkest van Prinses Juliana zal Brigitte Heitzer o.l.v. Alex Zwijgers in tal van nummers begeleiden, zoals Piece of Sky en Skyfall. Uiteraard zal PJ ook zonder haar gast te horen zijn, met muziek variërend van de Hongaarse Dansen van Brahms naar muziek uit de film “Rio” en muziek van Earth, Wind and Fire. Ook is er een instrumentale solist uit eigen gelederen, namelijk winnaar sectie slagwerk van het Hoeksche Waard Solistenconcours 2014: Max den Hoedt.

De verkoop van de kaartjes voor het 36ste MaartConcert is in volle gang. Het MaartConcert van Prinses Juliana vindt plaats op zaterdag 14 maart a.s. in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.

Toegangsbewijzen a Eur 15,00 zijn te reserveren via e-mail [email protected] of telefonisch via 06-41661778. Of via deze link: www.pjklaaswaal.nl/kaarten


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren