Loop mee met de 4e Santarun in Oud-Beijerland voor het Rode Kruis Hoeksche Waard

0
509

DBB_9692OUD-BEIJERLAND – Op Zaterdag 19 december vindt alweer de 4e Santarun in Oud Beijerland plaats! Net als voorgaande jaren wordt dit weer een geweldig evenement. Inmiddels is de Santarun een traditie in Oud Beijerland; een gezellig en sportief begin van de kerstvakantie.Dat wil je niet missen!

Schrijf je snel in en loop mee voor het goede doel!

Dit jaar zal de opbrengst geschonken worden aan de Hoeksche Waard afdeling van het Nederlandse Rode Kruis.Niet alleen sponsoring maar nog veel meer materialen en handen zijn voor deze mooie organisatie nodig.
Ken je #Ready2Help al? – Het aantal aanmeldingen voor het burgerhulpnetwerk Ready2Help blijft stijgen. We zijn ontzettend blij met al die mensen die zich aanbieden om in actie te komen als dat nodig is. Via sociale media krijgt het Rode Kruis veel vragen binnen over Ready2Help. Ga naar de website, de vrijwilligers helpen je graag!

SANTARUN STEUNT NRK HOEKSCHE WAARD!

De Rotary Clubs in de Hoeksche Waard zijn betrokken bij zowel regionale als internationale Goede Doelen. Voor dit bijzondere evenement vragen wij speciale aandacht voor de huidige vluchtelingen problemen. De afdeling van het Nederlandse Rode Kruis uit Oud Beijerland zet zich hier volop voor in.

De Rode Kruis afdeling Hoeksche Waard verleent met 375 vrijwilligers eerste hulp, noodhulp en bevordert de zelfredzaamheid van de inwoners van de Hoeksche Waard.​ Ze bekijken voortdurend waar de hulp het hardst nodig is, overleggen met hulpvragers en bieden concrete oplossingen aan. Waar het kan helpen ze! Deze afdeling bestaat uit de volgende locaties: Binnenmaas-Strijen, Cromstrijen, Korendijk en Oud-Beijerland.

De opbrengst van deze Santa Run zal na afloop van de Santa Run worden overhandigd aan Gerard Appelman en komt ten goede aan de afdeling Rode Kruis Hoeksche Waard.

Wil je meer weten over de doelen surf dan naar: http://www.rodekruis.nl/afdeling/hoekschewaard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.