Wereldlichtjes dag in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

12195970_1815847215308405_9148642869559274984_nOUD-BEIJERLAND – Op zondag 13 december organiseren wij voor het eerst wereldlichtjes dag in Oud-Beijerland. Op deze dag om 19.00 uur steken mensen over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben.

Wereldlichtjesdag is niet alleen bedoeld voor ouders. Ook een broertje of zusje, opa of oma, oom of tante, vriend of vriendin, ieder die een kind mist, is van harte welkom.
Welke leeftijd dit kind had of hoe lang geleden het overleed speelt geen rol: jong, volwassenen of misschien onvolgroeid; vurig gewenst, maar nooit gekomen . De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.

Op deze avond zijn de kinderen weer even bij ons. Door het noemen van hun namen, en het branden van kaarsen.Samen luisteren naar (Live) muziek, gedichten en verhalen.Ook betrekken wij broertjes en zusjes bij deze bijzondere avond.

Het zou fijn zijn wanneer u zich van te voren aanmeldt, vermeld dan even uw naam, met hoeveel volwassenen en kinderen u komt en welke naam er genoemd mag worden maar ook zonder aanmelding bent u altijd welkom.Aanmelden kan per mail [email protected] Voor vragen kunt u altijd even mailen of bellen naar telefoon nummer 06-42339413. Bezoek ook de Facebookpagina even.

  • Datum: zondag 13 december 2015
  • Locatie: De Open Hof
  • Adres: W van vlietstraat 2 3262 GM Oud-Beijerland
  • Tijd: De herdenking begint om 18.30 uur, aanvangstijd 18:15 uur en zal ongeveer 3 kwartier duren.Na afloop is er gelegenheid om na te praten en wordt er voor koffie en thee gezorgd.
  • Deelname: Gratis, maar een kleine gift is welkom.

Wereldlichtjesdag Oud-Beijerland is een initiatief van Bianca van Bemmel en wordt mede georganiseerd door vele anderen die dit initiatief een warm hart toedragen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren