Nieuw meldpunt klachten dienstregeling Connexion in Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee

2297

_868651436576072_5893503563527035588_nHoeksche Waard / Goeree-Overflakkee –  Connexxion is weer terug in de regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee .Per zondag 13 december heeft zij de openbaar vervoersconcessie overgenomen van Arriva.

Vanaf medio juli maakte het meld punt taskforce OVHWGO (bestaande uit een aantal politici van de PvdA Hoeksche Waard en Goeree-Overflakke, CDA Korendijk en SGP Korendijk) al werk van de negatieve gevolgen van deze concessiewisseling. En richte het meld punt zich in eerste instantie op de verhoogde tarieven van scholierenabonnementen en die van forenzen, allengs werd duidelijk dat CONNEXXION ook zou gaan ‘sleutelen’ aan de dienstregeling

Ondanks de druk die werd uitgeoefend door de reizigers, bovengenoemde politici en een aantal leden van Provinciale Staten bleken de gedeputeerde en CONNEXXION onvermuwbaar.Er werd slechts verwezen naar een evaluatie van de nieuwe dienstregeling die binnen enkele maanden zal worden uitgevoerd.

Om die evaluatie succesvol te maken wil het meld punt een zwartboek produceren van alle klachten over de nieuwe dienstregeling. Daar zijn uiteraard de reizigers voor nodig.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.