Zonder meer positief en puik voor elkaar!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Lunchcafe Zonder Meer Oud BeijerlandHOEKSCHE WAARD – Serviceclub Soroptimisten Hoeksche Waard / IJsselmonde sluit binnenkort het jaar 2015 af met een positief gevoel én met positieve resultaten.

Ook dit jaar hebben we onze jaarlijks terugkerende activiteiten georganiseerd zoals in Oud Beijerland de boekenbeurs in juni en de kledingbeurs in september. Hierdoor hadden we als club meer dan euro 8000,00 te besteden voor diverse Goede Doelen.

De selectie door onze club betrof dit jaar het ondersteunen van mooie menselijke projecten zoals Puik voor Elkaar in Rotterdam, Back to School voor Syrische kinderen en echte koeien voor vrouwen in Uganda.

Dank voor alle aandacht, aanloop én natuurlijk ook voor uw bijdragen aan deze positieve projecten!

Daarnaast willen wij, Soroptimisten Hoeksche Waard / IJsselmonde, graag uw aandacht vragen voor Lunchcafé Zonder Meer in Oud Beijerland. Ter gelegenheid van onze 23e verjaardag hebben we daar met 30 personen een fantastisch 3 gangen diner genoten. Naast heerlijke lunches en diners (op afspraak) biedt deze stichting leer- en werkplekken in de keuken en/of bediening voor jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

We hebben als club kunnen ervaren dat de begeleiding van hen niet alleen professioneel, maar ook heel aandachtig en sympathiek is; naar de jongeren én naar ons als gasten!

Een ‘zonder meer’ aangename én aan te raden verrassing van lekker eten in een open en vriendelijke entourage met een positieve instelling.

In de huidige wereld in beweging blijft onze internationale club zich inzetten voor kwetsbare vrouwen en kinderen, wereldwijd maar ook hier in onze Hoeksche Waard.

We wensen u allen een heel goed, mooi, gezond en een bij elkaar betrokken 2016.

www.soroptimisten.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren