Drie waarderingspenningen uitgereikt op nieuwjaarsreceptie gemeente Cromstrijen

508

diverse-055CROMSTRIJEN – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 4 januari 2016 reikte burgemeester Jan Luteijn drie waarderingspenningen uit.

De drie waarderingspenningen zijn ontvangen door:

  • B.H. de Klerk – Van der Heiden (Jeany) uit Numansdorp; als blijk van waardering voor de jarenlange inzet als Rode Kruis vrijwilliger bij De Buitensluis in Numansdorp.
  • G. Wagenmaker – Reedijk (Gerda) uit Numansdorp; als blijk van waardering voor de intensieve betrokkenheid en inzet bij de Numansdorpse voetbalvereniging NSVV.
  • M. Provilij – Van der Veer (Rina) uit Klaaswaal; als blijk van waardering voor haar betrokkenheid en werkzaamheden bij de Groen van Prinstererschool en jeugdvereniging ‘De Wegwijzer’ in Klaaswaal en haar inzet als mantelzorger in de familie.

De ontvangers van de drie waarderingspenningen kregen eind december 2015 een telefoontje van de burgemeester. Zij moesten de mededeling even verwerken, maar vinden het allen een geweldige verrassing dat zij op deze wijze worden gewaardeerd door de gemeente Cromstrijen.

Burgemeester Jan Luteijn reikt de waarderingspenningen op maandag 4 januari omstreeks 19.45 uur – 20.00 uur uit. De uitreiking vond plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis in Numansdorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.