Deltapontjes in en rondom de Hoeksche Waard gaan weer in de vaart

0
1648

Schermafbeelding 2016-04-26 om 17.13.40HOEKSCHE WAARD – Vanaf zaterdag 30 april 2016 gaan de veerpontjes tussen Numansdorp-Willemstad en Strijensas-Moerdijk weer varen. De zogenaamde deltapontjes varen in de maanden mei, juni en september alleen in de weekenden. In juli en augustus wordt er van woensdag tot en met zondag gevaren.

Ook op Hemelvaartsdag (5 mei) en Tweede Pinksterdag (16 mei) kan men het ruime sop kiezen met één van de deltapontjes.

De nieuwe Deltapontjes brochure met daarin negen veerverbindingen rondom de Hoeksche Waard is digitaal beschikbaar op www.deltapontjes.nl. Een papieren versie van de brochure is gratis af te halen bij de vijf gemeentehuizen in de Hoeksche Waard, de VVV in Oud-Beijerland, het Infopunt Hoeksche Waard/Tiengemeten in Nieuwendijk en op heel veel andere locaties in de Hoeksche Waard.

Voor meer informatie over vaartijden en prijzen en voor het downloaden van de brochure kijk op www.deltapontjes.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.