Eerste exemplaar promotiemagazine Golfclub Cromstrijen!

307

Numansdorp – Op vrijdag 13 april jl. was er een feestelijke bijeenkomst op Golfclub Cromstrijen in Numansdorp. Wethouder Pieter Paans van Sport nam het eerste exemplaar van het nieuwe promotiemagazine van de golfclub in ontvangst. In het blad staat ook een lovend artikel van zijn hand waarin hij het belang van de prachtige natuurlijke ingepaste golfbaan en de sociale binding en bewogenheid van de vereniging voor de Gemeente Cromstrijen benadrukte.

Voor wie eens gratis en vrijblijvend wil kennismaken met de golfsport is er op zaterdag 21 april a.s. vanaf 11.00 uur open dag op de Golfclub Cromstrijen. Met het volgen van een golfclinic kan jong en oud de fijne kneepjes van de golfsport ontdekken. Maar ook voor iedereen die al een golfhandicap heeft en korte of langere ervaring in de golfsport heeft, is er op 21 april de gelegenheid om gratis 9 holes te golfen met iemand van de vereniging. Een unieke kans om de prachtige baan van Cromstrijen te verkennen!

Meer informatie en inschrijven voor de Open Dag en informatie over alle activiteiten binnen de Golfclub Cromstrijen vindt u op de website www.golfclubcromstrijen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.