MJ Report op bezoek bij Binnenmaas Natuursteen & Mencoo Audiciens – Aflevering 14

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Schermafbeelding 2016-01-13 om 20.52.44HOEKSCHE WAARD – Na een winterstop is het populairste tv programma van de Hoeksche Waard MJ Report weer terug op de buis en uiteraard ook op Hoeksch Nieuws en andere social media kanalen.

Rob de Kreek vertelt ons alles over verschillende soorten natuursteen en waarvoor het allemaal gebruikt kan worden. We denken dat natuursteen heel duur is, maar doordat het zo duurzaam is, is het op de lange termijn natuurlijk juist wel goedkoop.

Verder nemen we een kijkje in de werkplaats waar het graniet, marmer, composiet etc bewerkt worden. Wat een herrie!! Krachtige apparaten zijn nodig om het harde steen te be- en verwerken tot bruikbare en op maat gemaakte toepassingen en dat lukt niet zonder lawaai.

En daar komt Freek Menheere van Mencoo Audiciëns de hoek om! Hij laat zien aan de hand van een decibellenmeter dat het heel belangrijk is om goede gehoorbescherming te gebruiken in beroepen waar de decibellen je om de oren vliegen! Want gehoorbeschadiging verdwijnt nooit meer!

De norm is 80 db, bij het eerste het beste apparaat wat we testen gaan we al naar de 97 decibel. Een informatief en serieus item dus, maar natuurlijk wel met een vrolijke noot.

Bekijk hieronder de uitzending:

Logo-MJ-Report1400-1024x263

MJ Report is het wekelijkse televisieprogramma van Mirjam en Jeroen op TV Hoeksche Waard. Wij zenden uit via het (analoge) UPC kabelnet via kanaal 67 en digitaal op kanaal 31.

Daarnaast zijn alle programma’s terug te zien op Facebook, de website en op het YouTube kanaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren