Na meerdere schoorsteenbranden krijgt bewoner aan de Grasgors in Mijnsheerenland een stookverbod

Redactie Hoeksch Nieuws
0 Min Read

schoorsteenbrand-291x300MIJNSHEERENLAND – Het opstoken van je kerstboom in de open haard is niet zo’n heel goed idee. Hier kwam ook een bewoner wonend aan de Grasgors in  Mijnsheerenland woensdagmiddag 13 januari achter.

Omdat het niet de eerste keer was dat er een schoorsteenbrand was, heeft de brandweer een stookverbod opgelegd en mag de bewoner zijn open haard niet meer aansteken en is voortaan aangewezen op de centrale verwarming.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren