Afsluiting Nieuwestraat in Strijen vanwege herstraten van de rijbaan

160

Strijen – Op maandag 19 november 2018 start aannemer V&V-Infra uit Oostvoorne, in opdracht van de gemeente Strijen, met het herstraten van de rijbaan in de Nieuwestraat, tussen de kruisingen Buiteneinde en Binnensingel.

Het herstraten is noodzakelijk, omdat veel betonklinkers gebroken zijn en verzakkingen in de rijbaan zijn ontstaan. De werkzaamheden duren ongeveer 1,5 week. Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het noodzakelijk dat de rijbaan wordt afgesloten. Er wordt een omleiding ingesteld via Walewegje – Trambaan – Oud Bonaventurasedijk.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Strijen, afdeling Beheer Openbare Ruimte, via 088 – 647 1200.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.