Hoeksch Nieuws de online nieuwsvoorziening van de Hoeksche Waard zoekt versterking!

0
594

hoekschnieuws_logo(horizontaal)Hoeksche Waard – Hoeksch Nieuuws is de grootste online nieuwsvoorziening in de Hoeksche Waard en is op zoek naar mensen die onze redactie willen komen versterken.

We besteden dagelijks veel tijd aan Hoeksch Nieuws om de site zo goed mogelijk up-to-date te houden. Hoeksch Nieuws is op zoek naar redactieleden voor alle plaatsen uit de Hoeksche Waard.

Wie zoeken wij?
Iemand met een Hoeksche Waard hart van minimaal 18 jaar en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Werk je daarnaast graag met computers, ben je leergierig, en lijkt het je leuk om nieuwsberichten te schrijven om deze te delen met de inwoners uit de Hoeksche Waard en daar buiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt er van je verwacht?
Als redacteur voorzie je de bezoekers van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard. Dit nieuws wordt gehaald uit diverse bronnen. Daarnaast krijg je als redactielid zelf ruimte om artikelen te schrijven waarvan jij denkt dat deze aandacht verdienen.

Bepaal je eigen tijd
Nieuwsberichten kunnen altijd en overal door een kleine handeling op de site worden gezet. Dit kan zijn vanuit huis maar ook op een computer op je werk, laptop in de trein of zelfs via je mobiel. De tijd die je eraan wilt besteden kan je uiteraard zelf bepalen.

Interesse en wil je graag meer informatie?
Lijkt het je leuk om mee te werken aan één van de grootste nieuwsite uit de Hoeksche Waard?

Mail dan een korte motivatie naar [email protected] en misschien word jij wel ons nieuwste redactielid!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.