Ongelukkige nederlaag voor Strijen

0
204

Strijen-met-bal-PDF1STRIJEN – In de blessuretijd van de wedstrijd Strijen-BVCB leek Romano Villerius de verdiende gelijkmaker aan te tekenen toen hij vrij voor keeper Wesley van der Molen de bal langs hem tikte; tot afgrijzen van heel Strijen en tot opluchting van BVCB verdween de bal langs de verkeerde kant van de paal, waarna de prima leidende scheidsrechter J. Noordhoek uit Barendrecht affloot na een matige wedstrijd van twee hardwerkende ploegen.

In de 17e minuut kwam BVCB verrassend op voorsprong toen Rob Rutten met een droge schuiver in de hoek keeper Kosta de Wit kansloos liet, maar in de 26e minuut wist Nigel Schaken de gelijkmaker aan te tekenen. Na een snel genomen vrije trap van Colin van den Berg liet de snelle Gregory Brader zijn tegenstander de hielen zien en legde de bal breed op Nigel Schaken die beheerst binnenschoot. In de 61e minuut leek Strijen op voorsprong te komen toen Colin v.d. Berg de bal vol op de slof nam, maar helaas stond keeper van der Molen precies in het baan van het schot en kreeg de bal volop de borst; scheidsrechter Noordhoek moest vervolgens het spel stilleggen om de naar adem happende keeper op te laten lappen. In de 78e minuut kwam BVCB verrassend op voorsprong toen linksback Robin van Willigen een foute Strijense aanval onderschepte en vervolgens vrij op mocht rukken om met een hard afstandsschot keeper Kosta de Wit te verrassen. Uit de aftrap leek Strijen gelijk te komen toen een vrijstaande, schuin voor het doel staande Karam Bensedjed de bal op een presenteerblaadje kreeg van  Alwin van der Werff; tot afgrijzen van de complete Strijen ploeg en aanhang eindigde de inzet van de anders zo trefzekere Bensedjed in het zijnet, waarna in blessuretijd Villerius de zaak nog recht leek te trekken.

Door dit en de overige resultaten blijft het ontzettend spannend in de 2e klasse D in de  totaalstand en stand voor de 2e periode. A.s. zaterdag speelt Strijen uit tegen Lombardijen en de week erop tegen het eveneens laag geklasseerde Groote Lindt, maar beide ploegen pakten de laatste weken punten in de spannende 2e klasse D, waarin naast Feyenoord AV iedere ploeg van elkaar lijkt te kunnen winnen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.