Video: Piraten Pret Fanclubdag 2017 van Clown Jopie & Tante Angelique in Alcazar Events – MJ Report afl. 38

109

PUTTERSHOEK – Elke jaar in november organiseert het populaire kinderduo Clown Jopie en Tante Angelique hun fanclubdag in Alcazar Events. Van heinde en verre komen er kinderen (met papa’s, mama’s, opa’s en oma’s) om deze jaarlijkse happening mee te maken.

Ook dit jaar was MJ Report weer aanwezig bij dit ongelofelijke feest. Mirjam moest het deze dag zonder Jeroen presenteren. Die had héle andere verplichtingen. De fanclubdag van Clown Jopie & Tante Angelique is één van de grootste kinderevenementen van de Hoeksche Waard. TV Hoeksche Waard mag dan ook niet ontbreken op deze happening en de aflevering zal naast youtube ook te zien zijn op TV Hoeksche Waard

Kijk snel naar deze feestelijke aflevering van MJ Report:

Volg ons ook op Facebook: http://www.facebook.com/mjreportTV Twitter: http://twitter.com/mjreportTV


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.