Jubileum viering Zwemvereniging Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo_Strijen_huidigSTRIJENWoensdag 3 maart 2016 bestaat Zwemvereniging Strijen 50 jaar. Als vereniging gaan we dit vieren met activiteiten voor de leden maar ook voor de inwoners van Strijen! Het wordt van 7 tot en met 12 maart een week lang feest.

Het feest begint voor de leden al op 4 maart tijdens de algemene ledenvergadering. Maandag 7 maart wordt er gestart met een clinic voor de leden van ZV Strijen.Op woensdag 9 en vrijdag 11 maart nodigen we de inwoners van Strijen en overige belangstellenden uit om te komen kijken, beter nog, om zelf mee te zwemmen.De leden en trainers zullen persoonlijk helpen en laten beleven wat wedstrijdzwemmen inhoudt. Zo kan er ervaren worden hoe leuk, gezellig en gezond zwemmen is bij ZV Strijen.

We zien jullie graag op woensdag 9 of vrijdag 11 maart van 18.15 tot 19.00 uur in zwembad Apollo te Strijen. Graag vooraf aanmelden, dit kan via de mail [email protected] of door te bellen (06) 47 01 36 53.Ook voor meer informatie kunt u hier terecht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren