Het Hoeksche Waards Dames Peloton is genomineerd voor Club van het Jaar 2019.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Hoeksche Waard – Het Hoeksche Waards Dames Peloton is genomineerd voor Club van het Jaar 2019.De wielerclub, die nog maar 3 jaar bestaat, heeft inmiddels al heel wat stemmen binnen gehaald om de titel te bemachtigen. 
 

Club van het Jaar gaat uit van het NOC*NSF. Voorwaarde om mee te kunnen doen is het aangesloten zijn bij een landelijke sportbond, in dit geval het NTFU. Naast de nationale titel kunnen de dames een masterclass naar keuze van een expert winnen en een professionele promotiefilm voor de club.
 
Door de unieke formule van het peloton beantwoordt het HWDP een nichemarkt van de wielersport. Trainingen, clinics of zelfs fietsonderhoud workshops; alles is ingevuld naar de wensen van dames. Daarmee onderscheiden zij zich van de (al langer) bestaande wielerverenigingen in de Hoeksche Waard en omgeving.
 
De tussenstand van de verkiezing is inmiddels bekend; het HWDP staat regionaal (HW) op nr. 1 en provinciaal (Zuid-Holland) op nr. 2. 
 
Stemmen zijn nog steeds nodig om de landelijke titel te kunnen winnen. Ga naar www.clubvanhetjaar.nl en kies voor het Hoeksche Waards Dames Peloton.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren