MJ Report te paard bij Manege De Mustang – Aflevering 16

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

paardrijles-Mirjam-768x1024ZUID-BEIJERLAND – Mirjam en Jeroen lopen een ochtend mee op Manege De Mustang te Zuid-Beijerland. De afspraak was dat al het werk gedaan zou worden wat normaal gesproken ook gebeurt op een gemiddelde dag op een manege om MJ Report te laten zien wat er zoal bij komt kijken.

Al snel wordt duidelijk dat het hard werken is op een manege. Mirjam gaat met Marjanne aan de slag. Paarden borstelen, stal uitmesten, de paarden voeren, zadelen..etc…. Het gebeurt allemaal. In de tussentijd vertelt Marjanne wat er allemaal te beleven valt op Manege De Mustang.

Jeroen verkent de manege met een heel nieuw vriendje terwijl Mirjam aan het werk is. Maar dat is lang niet alles.. De paardrijles van Marjanne moet nog komen. Ondanks dat Mirjam het best spannend vindt, slaat ze zich erdoorheen.

Logo-MJ-Report1400-1024x263MJ Report is het wekelijkse televisieprogramma van Mirjam en Jeroen op TV Hoeksche Waard. Wij zenden uit via het (analoge) UPC kabelnet via kanaal 67 en digitaal op kanaal 31.

Daarnaast zijn alle programma’s terug te zien op Facebook, de website en op het YouTube kanaal.

Volg ons ook op Facebook: http://www.facebook.com/mjreportTV
Twitter: http://twitter.com/mjreportTV

Abonneer je op ons YouTube kanaal:  http://www.youtube.com/subscription_c


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren