Strijen wint in Lombardijen

0
297

12764744_451762745020121_9025929369213233153_o Rotterdam – In de eerste helft van de wedstrijd tegen Lombardijen leek er voor de Strijenaren weinig aan de hand en zeker na een geweldige openingstreffer van Karam Bensedjed in de 10e minuut: een hoekschop van Chelly Martina nam hij direkt op de slof en als een raketinslag sloeg de bal achter de verbouwereerde keeper Kristian Stilting in, die zich in de 25e minuut ook liet verrassen door een solerende Kevin Theuns, die na enkele spelers uitgespeeld te hebben te bal in de korte hoek plaatste, waar de keeper op een voorzet rekende. Tot vlak voor rust was het wachten op meer Strijense treffers, maar door nonchalante afwerking kwamen die er niet en mocht in de 44e minuut routinier Mark van Zanten met een simpele 1-2 combinatie door het midden keeper Kosta de Wit te verschalken.

Na de rust was Strijen de regie kwijt en mocht Michel van ‘t Hof de verdiende gelijkmaker aantekenen. Vervolgens miste Sharlton Sambo een mooie kans voor Strijen en haalde geheel Strijen opgelucht adem toen een vrije trap van Mark van Zanten naast het Strijense doel belandde. In de 75e minuut wist Strijen toch de winnende treffer aan te tekenen toen een afgeslagen hoekschop van Romano Villerius vanaf de rand van het strafschopgebied via de voet van een verdediger in het doel belandde. Vervolgens was het nog even billen knijpen –zeker toen Mark van Zanten nog enkele vrije trappen mocht nemen. Keeper Kosta de Wit hield de ploeg overeind en konden de Strijenaren weer 3 punten bijschrijven en hielpen Colin van den Berg bij zijn herstel na zijn plotselinge operatie.

A.s. zaterdag speelt Strijen opnieuw een uitwedstrijd in Zwijndrecht tegen Groote Lindt. Aanvang 14.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.