Ook Strijen stemt unaniem in met plan van aanpak noodopvang vluchtelingen in de Hoeksche Waard

0
378

sohw-logoStrijen – Dinsdagavond 23 februari heeft de gemeenteraad van Strijen zich uitgesproken over de uitgangspunten voor mogelijke noodopvang van vluchtelingen in de Hoeksche Waard.

Eerder hebben de gemeenten Cromstrijen, Korendijk en Oud-Beijerland positief uitgesproken over de uitgangspunten voor mogelijke noodopvang van vluchtelingen in de Hoeksche Waard. In Binnenmaas wordt het plan van aanpak tijdens de gemeenteraad van donderdag 3 maart besproken.

Nadat de gemeenteraad van Binnenmaas zich ook heeft ingestemd met de uitgangspunten, vindt in maart een inloopbijeenkomst plaats waar de vijf gemeenten in gesprek gaan met inwoners en maatschappelijke organisaties over mogelijke noodopvang, locaties en de omvang daarvan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.