Terugblik MJ Report Maart 2016 – Aflevering 17

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Logo-MJ-Report1400-1024x263HOEKSCHE WAARD – Mirjam en Jeroen blikken in deze aflevering van MJ Report terug op de afgelopen reportages. Vanuit de gezellig studio van MJ Report nemen ze de onwerpen nog een keer door. Zo zien we een korte terugblik van Binnenmaas Natuursteen en Mencoo Audiciens. In deze terug blik zit een nieuw item over Arjan Leeuwenburg die een actie voor Alpe d’Huzes heeft opgezet.

Mirjam en Jeroen blikken ook terug op de aflevering waarin alles draaide om het verkopen van je huis. Natuurlijk komen de mogelijkheden van financieringen en hypotheken ook aan bod. Makelaardij Groote Waard & bij Hofmeester en Partners praten de twee presentatoren helemaal bij.

Tot slot nemen de bekende gezichten u mee naar Manage de Mustang. Kortom een gezellige aflevering van MJ Report om even lekker voor te gaan zitten.

Logo-MJ-Report1400-1024x263MJ Report is het wekelijkse televisieprogramma van Mirjam en Jeroen op TV Hoeksche Waard. Wij zenden uit via het (analoge) UPC kabelnet via kanaal 67 en digitaal op kanaal 31.

Daarnaast zijn alle programma’s terug te zien op Facebook, de website en op het YouTube kanaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren