Salon de Promotion bij Auto Indumij!

2
331

Auto Indumij Salon de PromotionREGIO – De verkoopteams van Auto Indumij Dordrecht, Barendrecht en Oud-Beijerland  zijn er helemaal klaar voor. Tijdens de paasperiode is het de traditie dat er veel te doen is in autoland. Dit geldt zeker ook voor Auto Indumij, de Renault en Dacia dealer in Zuid-Holland en West-Brabant, waar t/m 28 maart de Salon de Promotion wordt georganiseerd met tal van bijzondere aanbiedingen.

Renault Clio Estate voor de prijs van een hatchback

Zo is tijdens de Salon de Promotion  de ongekend populaire Renault Clio Estate tijdelijk te koop voor de prijs van een hatchback. Extra ruimte, helemaal gratis! Daarnaast zijn  de totaal nieuwe Renault Mégane en de chique Talisman in de showoom van Auto Indumij te zien. Het verkoopteam is dan ook razend enthousiast!

Extra voordeel tot € 3.500,-

Wie tijdens de Salon de Promotion een nieuwe Renault aanschaft profiteert van tijdelijk een extra voordeel tot maar liefst € 3.500,-  Wij hebben diverse modellen op voorraad. Naast de nieuwe Megane en Talisman staan ook de moderne Twingo, de veelzijdige Captur en de stoere Kadjar volop in de spotlights. Voor iedere levensfase een Renault, dat is het motto van de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker, verantwoordelijk voor het design van onder meer de nieuwe Clio en Renault Talisman.

Kans maken op een gratis paasontbijt?

Een leuke actie bij Auto Indumij:  iedereen maakt kans op  één van de 10 gratis paasontbijtjes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf aanmelden op www.renault-indumij.nl/paasontbijt. Wie weet ben je de winnaar van een luxe paasontbijt, geserveerd in de ochtend van 2e Paasdag.

2e Paasdag geopend

Ook Auto Indumij Dordrecht, Barendrecht en Oud-Beijerland  zijn 2e Paasdag van 11.00 tot 16.00 geopend. Een bezoek aan Auto Indumij op tweede paasdag is sowieso de moeite waard! Want voor  de eerste 30 bezoekers hebben wij een prachtig paasboeket klaarstaan. Helemaal gratis!

Extra hoge inruilprijzen

Auto Indumij denkt graag met je mee. Zo hebben we speciaal de actiewebsites www. Ikwileentwingo.nl, www.ikwileenclio.nl,  en www.Ikwileencaptur.nl  ontwikkeld zodat je, voorafgaand aan je bezoek aan de showroom, alvast de waarde van je huidige auto kunt laten bepalen. Geheel online en met een paar eenvoudige klikken op de muis. Profiteer van extra scherpe aanbiedingen tijdens de paasperiode bij Auto Indumij!

Kortom, genoeg redenen om een van de showrooms van Auto Indumij te bezoeken!

Voor alle open locaties en extra informatie kijk op www.renault-indumij.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
2 REACTIES

  1. “Auto Indumij denkt graag met je mee”, m’n zolen. Wij hebben onze uiterste best gedaan om een Dacia van Indumij te “mogen” kopen, maar dat is niet gelukt. Telefoonnummer, email-adres, postadres: alles overhandigd, maar nooit meer wat teruggehoord. Uiteindelijk hebben we de auto via een andere handelaar aangeschaft.

Reacties zijn gesloten.