NSVV vergeet te scoren

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

DSC_1668NUMANSDORP – Net als vorige week tegen SVS kwam NSVV ook niet tot scoren tegen Schoonhoven en bleef de stand  weer bij nul tegen nul steken. NSVV creëerde meer kansen dan Schoonhoven, maar keeper Melvin Kruijthof moest net voor rust en het eindsignaal nog een knappe redding verrichten om niet met lege handen achter te blijven.

In de eerste helft was NSVV twee keer dicht bij een voorsprong. Na een kwartier spelen ging Marco van Daalen over rechts op snelheid langs zijn tegenstander en trok vanaf de achterlijn voor. Via Schoonhoven keeper Stephan Dooms kwam de bal voor de voeten van op de penaltystip vrijstaande Roderick Bekker. Roderick Bekker zijn schot belande op de onderkant van de lat en stuiterde helaas voor NSVV weer terug het veld in. De tweede grote kans voor NSVV was na een knappe solo van Kjetil Mol door de verdediging van Schoonhoven. Vanaf links gaf Kjetil Mol daarna een voorzet op de bij de tweede paal vrijstaande Marco van Daalen. Van dichtbij zag Marco van Daalen zijn schot overgaan. In de laatst seconden voor het rustsignaal gaf Schoonhoven aanvoerder Willem-Paul van der Heijden een harde lage voorzet vanaf rechts. Bij de eerste paal tikte een Schoonhoven speler de bal richting het doel van NSVV. Keeper Melvin Kruijthof moest zijn uitstekende reflexen benutten om de bal te keren. In de rebound schoot Arie Versluijs van Schoonhoven van dichtbij over.

In de tweede helft ging NSVV vol voor de winst en ging het beter combinerend naar het doel van Schoonhoven. Het eerste veld van NSVV is wel in een dusdanig slechte conditie dat soepel combineren regelmatig onverwacht werd verhinderd door een verrassende wending van de bal. Na vijf minuten ging Marco van Daalen vanaf de rechterkant op het doel af. Hij koos voor een schot op het doel in de korte hoek bij de eerste paal. Schoonhoven keeper Stephan Dooms liet zich echter niet verrassen en pakte het schot. NSVV aanvoerder Marco Mann kreeg een goede kop kans na een vrije trap van Leonard Bruynzeel. In plaats van hard te koppen liet Marco Mann de bal op zijn hoofd vallen. Het boogballetje ging over de keeper, maar niet in het doel. Daarna ging Marco van Daalen alleen op de keeper af, maar zijn schot bleef net onder de uitkomende keeper Stephan Dooms steken. De ingevallen Peter Jan Cazander kreeg twee kansen. De eerste was een schietkans na mooi aangeven van Koen Witsiers. De keeper pakte het strakke schot. De tweede kans creëerde Peter Jan Cazander zelf na een mooie solo dwars door de verdediging van Schoonhoven. Bij de keeper aangekomen reageerde deze goed door de bal van zijn voet te plukken. De laatste kans was voor Jeroen Voshart. Jeroen Voshart stond geheel vrij bij de tweede paal. De bal van Marco van Daalen was lang onderweg en de keeper besloot in te lopen op Jeroen Voshart. Hij had zowel de bal als Jeroen Voshart te pakken en de bal ging er niet in. Net als in de eerste helft liet Schoonhoven nog van zich horen in de laatste seconden voor het eindsignaal. Na een cornerbal mocht Schoonhoven van dichtbij inkoppen. Melvin Kruijthof was wederom attent en  pareerde de kopbal.

DSC_1750

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Robin Verhoeven, Yoeron van der Ree, Marco Mann, Kjetil Mol, Gersom Rozendaal (62e Peter Jan Cazander), Jeroen Voshart, Leonard Bruynzeel, Roderick Bekker, Marco van Daalen, Koen Witsiers (76e Kelvin van der Giesen)

Ruststand:      0 – 0
Eindstand:      0 – 0


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.