Echtpaar Kerskes-van Bokkem uit Oud-Beijerland 70 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Morgen, 25 juni, is het maar liefst 70 jaar geleden dat de heer M.J. (Rinus) Kerskes (91) en mevrouw J.H. (Co) Kerskes-van Bokkem (88) uit Oud-Beijerland in het huwelijksbootje stapten. Burgemeester Aptroot bracht het echtpaar vandaag een bezoek en feliciteerde hen namens het gemeentebestuur met een boeket bloemen en het gedicht ‘Tweezaamheid’. Het Koningshuis verraste het bruidspaar met een prachtig bloemstuk en een felicitatiebrief.

Liefde op het eerste gezicht

Het echtpaar leerde elkaar kennen op de dansvloer in Rotterdam. Het was liefde op het eerste gezicht voor Rinus en Co. Het geheime recept achter hun lange huwelijk is volgens meneer Kerskes “een beetje toegeven”. Als dat van beide kanten gebeurt, komt het altijd goed. Het echtpaar verhuisde zo’n 30 jaar geleden naar Oud-Beijerland om dichter bij de kinderen te kunnen wonen.

Werkzaamheden

Meneer Kerskes werkte vroeger als machinebankwerker bij Shell. Mevrouw Kerskes zorgde voor het gezin en het huishouden. Het echtpaar kreeg 3 kinderen (2 zoons en 1 dochter). De familie is daarna uitgebreid met 6 kleinkinderen en 12 achterkleinkinderen.

Voetbalfans

Rinus en Co zijn echte voetbalfans en enthousiast supporter van hun voetballende achterkleinzoon.

Hun platina huwelijksjubileum wordt morgen samen met de familie in de Koningshoeve gevierd. Op 30 juni is het nog een keertje feest, want dan gaat het bruidspaar met hun gezellige buren heerlijk lunchen in de Oude Tol.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.