Aflevering 3: “Gunterweit” op bezoek bij de Seuters….

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Programmamakers Ton van der Sluis links, Cameraman Johan Plomp rechts achter en Wim Wisse
HOEKSCHE WAARD – Dit weekend trokken de drie amateur programmamakers Ton Vander Sluis, Johan Plomp en Wim Wisse voor het programma “Gunterweit” naar ‘s-Gravendeel, De Wacht, Schenkeldijk en Mookhoek. In een nostalgisch pronkstuk, een T-Ford  van meer dan 100 jaar oud uit Ohio (USA), toerden ze met eigenaar Dick de Koning door het voormalige rijke “Vlasgebied”.

 
De verhalenvertellers Hessel Visser, ?deskundige Arie Pieters, Ad Rombouts en molenaar Floris van Hoogstraten weten de kijkers met hun mooie verhalen ongetwijfeld voor 100% te enthousiasmeren. De “digitale date” met de 86-jarige Elizabeth Kuiper was een mooie afsluiter❤️. Deze fieve vrouw heeft de oorlog en de watersnoodramp meegemaakt, maar ervaart het Corona-virus als veel erger. In het wooncomplex waar ze woont, is iedereen ??‍???‍? doodsbang ?.
 
Helpen JULLIE mee dit bij de senioren te krijgen?
 
Deel svp zoveel mogelijk voor een groter bereik, zodat het bij die kanjers terecht komt. Heb je nou nog een tablet?, oude smartphone of laptop ? over, denk dan aan “onze” ouderen…..
 
De eerste prijswinnares voor de puzzel van vorige week was Netta Groen uit Goudswaard. De bloemenbon van Bloemisterij de drie lelies uit Puttershoek komt naar je toe. Ook deze week weer een prijsvraag waarvan het antwoord in de aflevering verborgen ligt. Antwoord insturen kan via [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren