Oranjevereniging Klaaswaal organiseert Oranje Dorpsontbijt!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

147KLAASWAAL – Oranjevereniging Klaaswaal organiseert op Koningsdag een Oranje Dorpsontbijt voor alle inwoners van Klaaswaal. Dit ontbijt, dat wordt gesponsord door de lokale ondernemers Plus Danny van Biene en de Ambachtsbakker, staat op 27 april a.s. vanaf 08:30 uur klaar op het parkeerterrein in het centrum van het dorp.

Voorzitter Hans Engels legt uit dat het dit jaar zoeken was naar de mogelijkheden om er voor de inwoners van Klaaswaal weer een leuke dag van de te maken. “We hebben te maken met een tekort aan bestuursleden en helpende handen” aldus Engels. “Door het ontbreken van een secretaris en penningmeester hangt het voortbestaan van de Oranjevereniging aan een zijden draadje. “Dit zie je ook gebeuren in andere kleinere dorpen in de Hoeksche Waard”. Hij verwijst naar Puttershoek waar de Oranjevereniging inmiddels is opgeheven. Door het tekort aan vrijwilligers kunnen ook in dit dorp op Koningsdag steeds minder feestelijke activiteiten worden georganiseerd.  Gelukkig heeft de Klaaswaalse middenstand de organisatie van de jaarlijkse braderie voor dit jaar op zich genomen. De Oranjevereniging zorgt voor het dorpsontbijt en organiseert met behulp van de beide muziekverenigingen die het dorp rijk is de jaarlijkse kinderoptocht. Op de braderie zullen ook dit jaar de beide muziekverenigingen NLS en Prinses Juliana van de partij zijn met het rad van fortuin, waarbij weer leuke prijzen zijn te winnen.

Wil je meedoen met het Dorpsontbijt? Meld je dan vóór 1 april aan via de antwoordstrook die klaarligt bij bakkerij de Ambacht of Plus Danny van Biene. Aanmelden via de website www.ovklaaswaal.nl of via een bericht op facebook kan natuurlijk ook.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page