Steekincident in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

politie-nieuw-uniformOUD-BEIJERLAND – Zondagmiddag 20 maart om 12.50 uur werd de Politie met hoge spoed naar de Ooststraat te Oud-Beijerland gestuurd. Melder had daar een bebloede man aangetroffen die verklaarde met een mes te zijn gestoken. Het slachtoffer zou in zijn hand en zij geraakt zijn.

Ter plaatse trof de Politie een man met een bebloede hand en een T-shirt met bloedvlekken erop. De man verklaarde dat het steekincident in een woning had plaatsgevonden en dat de dader daar nog steeds aanwezig zou zijn. Hierop wees hij de Politie de betreffende woning aan.Op het moment dat er net meer eenheden ter plaatse waren en de Politie op het punt stond om de woning te gaan betreden, kwamen twee mannen de woning uitlopen. Deze mannen werden hierop direct onder controle gebracht waarna bleek dat een van hen de dader was. Tevens werd hierna het vermoedelijke steekwapen aangetroffen.

De dader werd vervolgens voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht. Hopelijk zal daar blijken wat de aanleiding en het motief van dit incident geweest zijn.Het slachtoffer werd ter plekke nagekeken door het personeel van de ambulance. Hij bleek achteraf gelukkig “slechts” enkel aan zijn hand gewond te zijn geraakt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.