Lentemarkt bij de Gruttoflat van Cavent in Strijen

421

gruttoSTRIJEN – Zaterdag 30 mei vindt weer de jaarlijkse Lentemarkt plaats bij de Gruttoflat van Cavent in Strijen. En ze pakken flink uit deze keer. Natuurlijk zijn er behoorlijk wat marktkramen maar er is ook live muziek en er zijn kinderactiviteiten.

“We zijn best trots op ons programma voor dit jaar” zegt Lenie van der Giessen van Cavent. “We hebben geprobeerd om het voor jong en oud aantrekkelijk te maken en ik ben er zeker van dat dat gelukt is. Voor de kinderen hebben we een groot springkussen staan, je kunt je laten schminken en je kan knutselen. Maar misschien nog wel het leukst is dat er veel dieren zijn die van boerderij de Lindehoeve komen. “Onze koe Bambi komt en ook onze pony’s Ben en Jerry” vertelt Lobke, bewoonster van de Grutto, “En nog heel veel andere dieren”. Voor diegenen die weer wat ouder zijn is er de muziek en kun je slenteren langs alle stalletjes ”.

De producten die de Grutto zelf maakt staan natuurlijk ook op de markt. Wie trek heeft in lekkere en bijzondere taarten moet zeker even langs komen. Beatrijs woont in de Grutto en ze laat trots de kunstig beschilderde bloempotten zien. “Ik heb hard gewerkt hoor. Die ga ik allemaal verkopen. En ik heb ik ook geholpen met het maken van het enveloppenspel. Je kan mooie prijzen winnen”

De markt duurt van 10.00 en 15.00 uur en vindt plaats in de Gruttostraat in Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.