Vrijwilligers Gemiva in een opvallend ‘jasje’ gestoken

0
699

IMG_4202NUMANSDORP – Onder het genot van een lekker stuk taart, maakte wethouder Bas Boelhouwers aan de vrijwilligers van Gemiva bekend dat zij nieuwe werkkleding ontvangen. Blij verrast kregen 12 vrijwilligers als dank voor hun inzet bij het opruimen van zwerfafval in Numansdorp een mooi opvallende bodywarmer. 

Deze 12 vrijwilligers zetten zich in voor het opruimen van zwerfafval in Numansdorp. Dit doen zij met veel plezier. In het kader van de vergoeding voor Extra aanpak zwerfafval, kregen zij een herkenbare en warme bodywarmer uit handen van de wethouder.

Het was een vrolijke en gezellige middag met de vrijwilligers en bewoners van Gemiva in het gebouw De Voorhof in Numansdorp. De wethouder onthulde allereerst een prachtige taart met foto’s van de vrijwilligers erop, welke heerlijk smaakte bij een ieder. Vervolgens sprak hij zijn dank uit naar de vrijwilligers die de gemeente helpen met het opruimen van zwerfafval in Numansdorp en gaf hen hiervoor een dikke pluim. De 12 vrijwilligers kregen hun nieuwe bodywarmer uitgereikt en mochten daarna op de foto.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.