Creatieve activiteiten op het leesterras

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

BibliotheekHoeksche Waard – In samenwerking met Pameijer worden elke maand diverse activiteiten georganiseerd op de leesterrassen in de Bibliotheek Oud-Beijerland en Numansdorp. Het leesterras is dé plek om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. Bezoekers kunnen meedoen aan de activiteit, maar men kan ook gewoon een heerlijke kop koffie drinken en de krant of een tijdschrift lezen.

Vrijwilligers van Pameijer staan op dinsdag in de Bibliotheek Oud-Beijerland en op donderdag in de Bibliotheek Numansdorp voor iedereen klaar. Ze hebben altijd tijd voor een praatje en denken graag mee als je ergens tegen aanloopt in het dagelijks leven.

In de maand april kunnen geïnteresseerden deelnemen aan diverse activiteiten op het leesterras. Zo kan men in Numansdorp kleuren voor volwassenen en het beroemde spel Rummicub spelen. In Oud-Beijerland kan men kleuren voor volwassenen, meedoen met ‘creatief met stickers’ en deelnemen aan een verfrissende voorjaarswandeling. Iedereen is welkom!

Bibliotheek Numansdorp:

– 7 april: Rummicub. Tussen 10.00 en 12.00 uur.
– 28 april: Kleuren voor volwassenen. Tussen 10.00 en 12.00 uur.

Bibliotheek Oud-Beijerland:
– 12 april: kleuren voor volwassenen. Tussen 14.00 tot 17.00 uur.
– 19 april: voorjaarswandeling. Van 14.30 tot 15.30 uur.
– 26 april: creatief met stickers. Tussen 14.00 en 17.00 uur.

De activiteiten zijn gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor een volledig activiteitenoverzicht op www.debhw.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.